Szilveszter Sztárokkal és wellness élményekkel!

A családunk és barátaink körében minden évben felmerül a kérdés, “Hová érdemes szilveszterezni menni?”, hiszen mindenki tartalmas és emlékezetes évbúcsúztatóra vágyik!

A Wellness-szallas.hu idén is tuti tippekkel tud szolgálni, de fontos hogy, időben kezdjük meg a foglalást, hiszen a nagy érdeklődés miatt előfordulhat, hogy valaki lemarad a legjobb szilveszteri bulikról!

Néhány wellness hotel a kínálatunkból, ahol wellness élmények mellett Sztárokkal is találkozhatunk december utolsó napján:
– A Hotel Karos Spa Zalakaroson Rock & Roll szilveszter rel csalogatja az érdeklődőket, amihez az alaphangulatot a Dolly Roll szolgáltatja.

– Az Aphrodite Hotel Venus Szilveszter i programjában Szandi és Tunyogi Bernadett szerepel.

– A Hotel Korona Eger táncos revü show -val, magic show-val szórakoztatja a mulató vendégsereget.

– A Kék Duna Wellness Hotel operett és musical fellépők társaságában rendezi meg a szilveszteri mulatságát, és ráadásként egy meglepetés fellépőművész is érkezik az este folyamán.

A többi wellness hotel sem marad le mögöttük, hiszen ki-ki magas színvonalú gálavacsorával, műsorokkal, tűzijátékkal és tombolával teszi izgalmasabba az év utolsó napját, hogy jól kezdődjön a következő esztendő!
Tekintse meg a Szilveszteri csomagajánlatokat IDE kattintva!

Quickly import a best online essay writing large number of students.

Comments are closed.