Miért érdemes a buszos utazást választani Szirákra?

A Wellness-Szallas.hu-nak többek közt az is igazi különlegessége, hogy az oldalon olyan wellness akció is megtalálható, ahol a vendég ingyenes utazást vehet igénybe háztól házig szállítva! Egyik ilyen wellness hotel a Teleki-Degenfeld Kastélyszálló Szirákon, ahol a közelmúltban is részt lehetett venni olyan wellness pihenésen, ahol az utazás ingyenes.

Az egyik vendégünk örömmel megosztotta a Wellness-Szallas.hu-val tapasztalatait:

“Kedves Wellness-Szallas.hu”

Először is a wellness-szallas.hu vezetője egy fantasztikus ember, oda utunk közben “Rozi” (GPS) elvitt bennünket egy rosszabb minőségű útra, ami általában minden megyében található, de végül szerencsés volt az megérkezés.
Bejelentkezéskor meglepetés várt minket, hiszen a szárnyépület helyett a főépületben kaptunk szobát.
Ami nagyon tetszett, hogy a személyzet nagyon kedves és udvarias volt, sőt a wellness és játékteremben dolgozóval jókat sztorizgattunk. Külön élmény volt, hogy maga a szállodaigazgató mesélte el a kastély tulajdonosainak történetét. Szóval csodásan éreztük magunkat!!!!!!!!!!!!
Köszönünk mindent és remélem lesz még ilyen csodás utunk.

Aniko,Gyula”

Amennyiben felkeltette a wellness hotel ingyenes utazással egybekötött akciója az érdeklődését, IDE kattintva foglalhatja le, hiszen ez a típusú wellness csomag még most is foglalható!

Erziehung zu einer https://ghostwritinghilfe.com/ nachhaltigen entwicklung.

Comments are closed.