Supershop wellness-szállás hűségkártya

A www.wellness-szallas.hu csatlakozott a legnagyobb hazai több partneres törzsvásárlói programhoz, a SuperShophoz. Az együttműködés keretében 2011.szeptember 1-től 10 magyar tulajdonú prémium kategóriás wellness szállodában lehet beváltani és gyűjteni a pontokat szobafoglalásra illetve a hotelekben igénybe vehető egyedi szolgáltatásokra. Természetesen a Supershop partnereinknél a mindennapi vásárlásaik során összegyűjtött pontjaik is felhasználhatóak, így a korábbi és újabb megtakarításokat élménnyé is válthatják a kártyatulajdonosok valamint a pihenés során gyarapodhat megtakarításuk.

Extra kedvezmények,
ajándék élmények Supershop www.wellness-szallas.hu kártyabirtokosoknak:

  • Ha az Espa Bio& Art**** Hotelben Ön az 50. kártyahasználó, akkor megajándékozzuk 2fő részére szóló 2 nap1 éjszakás wellness utalvánnyal, félpanziós ellátással.
  • A Tisza Balneum**** 150. Supershop kártyahasználója Egész Napos Belépőt kap 2 fő részére a Robin Kalandszigetre 2 éjszaka szállásfoglalás esetén. Az 200.kártyahasználót megajándékozzuk + 1 éjszakával 2 fő részére, amennyiben minimum 2éjszakás szállásfoglalásához használja Supershop kártyáját.
  • Az Anna Grand Hotel**** első 100 Supershop kártyát használó vendégének 10% kedvezményt biztosít minden ajánlatából, LAST MINUTE csomagjaiból is.

Az www.wellness-szallas.hu által kínált kedvezmények:

  • Bármely szállodánkban ingyenesen igényelhet Supershop wellness-szallas hűségkártyát!
  • SuperShop törzsvásárlói kártyáját használja szállodáink bármelyikében, akkor 100 forintonként 1 pontot kap, ha Erste SuperShop Bankkártyával fizeti pihenését akkor 100 forintonként 2 pontot kap, mert a bank +1 pontot ad Önnek.
  • Folyamatos nyereményjátékok, akciók Supershop kártyabirtokosoknak
  • Dupla pontos napok, amikor meglévő, összegyűjtött pontjait duplán számítjuk, illetve amikor mi adunk Önnek extra pontokat.
  • 2 alkalommal használja kártyáját szállásfoglaláskor 2 különböző szállodában minimum 100.000,-Ft értékben és a foglalásást a www.wellness-szallas.hu honlapon igényli, Wellness-Szállás ajándékutalványt kap. Kérjük jelezze, hogy rendelkezik Supershop kártyával, hogy a legjobb ajánlatot adhassuk önnek.
  • 3 alkalommal használja a kártyáját szobafoglaláskor 3 különböző szállodában és a foglalását a www.wellness-szallas.hu honlapon igényli,minimum 200.000,-Ft értékben 50% áron kap 2 nap 1éjszakát 2 fő részére. Kérjük jelezze, hogy rendelkezik Supershop kártyával, hogy a legjobb ajánlatot adhassuk önnek.
  • A www.wellness-szallas.hu SuperShop kártyatulajdonos családtagjai, rokonai társkártyát is igényelhetnek

Kártyaigénylés

A www.wellness-szallas.hu egyedi logójával ellátott új plasztikok a vendégeknek minőséget, garanciát, biztonságot valamint folyamatos szabadon felhasználható megtakarítást jelentenek. Az új kártyákat a szállodákban található igénylőlapok kitöltésével Ingyenesen igényelhetik az érdeklődők, ahol a megfelelő adatok megadásával, már kezdésnek 200 pontot kaphatnak az új kártyatulajdonosok.

Vásároljon élményt, hiszen a legszebb ajándék, amit adhatunk az együtt töltött idő!

Facebook plans on supporting other major http://topspyingapps.com cities in the near future.

Comments are closed.