Supershop pontok már pihenésért is

A Wellness-szallas.hu honlapon keresztül csatlakozva  szeptember 1-től 10 magyar tulajdonú wellness szállodában lehet gyűjteni és beváltani a SuperShop pontokat szobafoglalásra illetve a hotelekben igénybe vehető egyedi szolgáltatásokra.

A meglévő SuperShop kártyák összegyűjtött pontjai is felhasználhatók,- amely jelenleg közel 1 milliárd forint értéknek megfelelő be nem váltott pontot jelent – így a korábbi megtakarításokból élményt is vásárolhatnak a kártyatulajdonosok.


A Wellness-szallas.hu logójával ellátott új plasztikok a szállodák együttműködését tovább erősíti, miközben a vendégeknek minőséget, garanciát, biztonságot valamint folyamatos szabadon felhasználható megtakarítást jelent. A pihenni vágyók a gyerekbarát Hotel Karos Spa****-t, a borturizmushoz köthető Hotel Eger***&Park****-ot, vagy például a családias hangulatú Espa Bio&Art****-ot választhatják a pihenni vágyó, a hazai gyógyturizmus egyik zászlóshajója, a Naturmed Hotel Carbona**** superior szintén a program mellé állt.
Az együttműködéssel sikerülhet megállítani a szállodaiparban jelenleg tapasztalható kedvezőtlen trendeket. A hazai piacon lévő alacsony szállodai szobaárak és a belföldi vendégéjszakák csökkenése ugyanis nem csak a szállásadóknak, de hosszú távon a vendégeknek sem előnyös.

Az új kártyákat a szállodákban található igénylőlapok kitöltésével igényelhetik az érdeklődők, ahol a megfelelő adatok megadásával, már kezdésnek 200 pontot kaphatnak az új kártyatulajdonosok.

Eine zusammenstellung von forschungsergebnissen zum thema Quelle Artikel globaler klimawandel.

Comments are closed.