Pool biliárd verseny az Eger-Park Hotelben

A Hotel Eger***& Park**** ad otthont a szeptemer 28. és október 6. között megrendezésre kerülő nemzetközi pool biliárd versenysorozatnak. A BEASSYTM Group szervezésében a versenysorozat Európa leghíresebb versenyével, az EuroTour-ral kezdődik, amelyet a BEASSYTM 9ball World Class Open és a BEASSYTM 8ball World’s Top Gun debütáló versenyek követnek.

Kevesen gondolnák, hogy a Hotel Eger***& Park**** mekkora hangsúlyt fektet a sporteseményekre. Harmati Pétert, a szálloda vezérigazgatója elmondta: az elmúlt évek folyamán a konferenciaturizmus mellett egyre több igény nyílt nagyobb sportesemények megrendezésére. A hotel nem kisebb eseményeknek volt már a házigazdája, mint a 2011. évi kerekesszékes asztalitenisz világkupa, vagy a 2010-ben megrendezett kerekes zékes vívó világkupa.

A 2011. hátralévő része is sporteseményekben dúsnak ígérkezik, a fent említett versenyen túl az idei kerekesszékes világkupának, az erőemelő Európa Bajnokságnak és a Kyokushin karate Európa Bajnokságnak is otthont adnak.

Dobossy Beatrix a BEASSYTM alapítója úgy nyilatkozott: nem könnyű olyan hotelt találni, amely alkalmas világszínvonalú biliárdversenyek helyszínének. Közel 150 szállodát vizsgáltak meg, míg végül a Hotel Eger***& Park**** mellett tették le a voksukat.

Forrás: www.turizmus.com

Ein beispiel zum thema weltmarkt fr zucker bildung fr bachelorarbeit fantastisch zum Lesen eine nachhaltige entwicklung ergebnisse empirischer untersuchungen erziehung zu einer nachhaltigen entwicklung.

Comments are closed.