Karácsonyi családi wellness pihenés kinek és miért?


karacsony13 Miért válasszuk a családi wellness kikapcsolódást karácsonykor, az otthoni sütés-főzés helyett és miért foglaljuk le minél hamarabb a karácsonyi wellness pihenést?

Pár éve még sokan el sem bírták volna képelni, hogy a karácsonyi ünnepeket ne otthon töltsék. Viszont egyre nagyobb teret hódít a családi wellness pihenés megszervezése az ünnepi bejgli sütögetése helyett. Nem véletlenül!

Minden családban élő nő (és egyre több esetben férfi) számára ismerős a karácsonyi készülődés és az azzal járó feszültségek átélése, hogy minden a lehető legtökéletesebb legyen. Nem beszélve az anyagi ráfordításról, amibe sokszor nem is gondolunk bele, nem számolunk utána, de ha csak a karácsonyi menü vagy egy-egy desszert elkészítésére adjuk a fejünket az alapanyagok árai összeadódnak, és igen szép összeg kerekedik belőle. Továbbá még említést sem kaptak azok az apróságok, amit díszítés vagy egyéb hangulatteremtő hatásuk miatt vásárolunk. Ismerős, igaz?

Tehát karácsonykor adott a számos feladat, a nagy bevásárlások, a patyolat tisztaság való törekvés, a konyhaművészeti remekek elkészítése, a versenyfutás az idővel, és miután minden tökéletesen a helyére került fáradtan ülünk le a kanapéra, és a végén már nem is akarjuk ezt az egészet.


téli Mindezekkel szemben milyen lehet az ünnep, ha wellness pihenést szervezünk a családnak?

Nézzük a rossz oldalát… Pénz ehhez is kell, de mi lenne ha a karácsonyi extra kiadásokat nem a sütés-főzésre szánnánk, hanem egy pihenésre, nem beszélve arról, hogy a wellness szállodák egytől egyig SZÉP Kártya elfogadó helyek is, tehát anyagilag még nagyobb előnybe lehetnek a SZÉP kártya birtokosok!

Adódhat a következő kérés is, hogy mi legyen a távolabbi család többi tagjával, akik nem tartanak velünk a wellness pihenés során? Ugyan ez családi rugalmasság kérdése, de minden bizonnyal mindenki megérti, ha kikapcsolódásra vágyunk, és az ünnep előtti vagy utáni napokban meglátogathatjuk azt a rokont, aki ragaszkodik az otthoni, ünnepi vendéglátáshoz, így neki is örömet szerezhetünk, ha mégsem szeretne velünk tartani a wellness kikapcsolódás alkalmával.

csalad_karacsonykor Innentől kezdve pedig csak a jó oldalát lehet sorolni . Nincs többé karácsony előtti stressz, szaladgálás, idegeskedés. Valóban kipiheni magát a család, mert kicsiknek és nagyoknak is egyaránt remek feltöltődést kínál a kiválasztott karácsonyi hangulatba burkolózó wellness szálloda. A család igazán együtt lehet, egymásra figyelhet, nem kell nélkülözni anyát sem, aki ha otthon lenne a család, gyakran elvonulna a konyhába. Jobbnál jobb, ünnepi hangulatteremtő ételek közül választhatunk, és még mosogatni sem kell! 🙂

Nem erről szólna valójában a karácsony? Boldog, egymással töltött, stresszmentes pihenésről?

Miután elszántuk magunkat, hogy véget vetünk a karácsonyi terhek cipelésének, fontos feladatunk lesz, hogy mielőbb szervezzük meg a családi wellness pihenést, hiszen egyre többen gondolják úgy (jogosan), hogy a karácsonyi pihenés az igazi feltöltődés, így nagyon hamar megtelnek a közkedvelt wellness szállodák .

anna-gand-wellness-hotel

Anna Grand Wine & Vital Wellness Hotel Balatonfüred

Vannak akik 2015. karácsonyára, már október végén teljes teltházat jelentettek, ezek például a Hotel**** Eger Park, Eger városának méltán népszerű szállodája, vagy akár a LIFESTYLE Hotel**** Mátra, hiszen a csodálatos környezet igen fontos a wellness pihenőknek. Ezekbe a hotelekbe idén, a tél egy másik napján lehet ellátogatni.
Jelenleg még korlátozott számban ugyan de akadnak még helyek a 2015. évi karácsonyra a csodálatos Anna Grand Hotel**** Wine & Vital -ba Balatonfüreden, vagy akár az olcsó wellness szállodát keresők számára a Thermal Hotel*** Victoria-ba Hajdúszoboszlón , vagy az ország másik oldalán lévő Szieszta Hotel*** Sopron ba.

Döntsön gyorsan a család, hogy le ne maradjon senki az együtt töltött idő, a karácsony igazi hangulatának megtalálásról.

További információ kérhető a 06 70 433 6183-as telefonszámon, vagy a sales@wellness-szallas.hu e-mail címen

 

The same geometry homework help rule https://pro-academic-writers.com/ should be applied when choosing rulers because they make everything more convenient to complete academic assignments.

Comments are closed.