Váltsa élményre pontjait! Üdüljön kedvezőbben!

Jutalmazzuk hűségét! A Wellness-szallas.hu-n SuperShop pontjai 5 X többet érnek! Most 1 pont = 5 Ft!

A Wellness-szallas.hu a wellness hotel kínálatával karöltve hatalmas pontbeváltási akció hirdetett. Az akciós pontbeváltás a 2012. október 19-ig történő foglalásokra érvényes, a Wellness-szallas.hu oldalon és wellness hotel partnereink weboldalán ajánlatokra, maximum 500 pont beváltásig.

Sőt, a Hotel Eger & Park szállodába  2000 pont erejéig felhasználhatóak a pontok 5 szörös szorzóval, azaz akár  10.000 Ft is érhet pontmegtakarítása, ha a Bónusz a Hétköznapokra csomagot foglalja.* Akciós csomag részleteiért kattintson ide

Több wellness hotel úgy döntött, hogy a csomagjai többségére megadja ezt a fajta kedvezményt.
Néhány wellness hotel példa ezek közül:

Espa Bio & Art Hotel**** Zsámbék

Piroska Hotel*** superior Bük

Liget Wellness és Konferencia Hotel**** Szarvas

Hotel Yacht Club**** Siófok

Természetesen a többi wellness hotel is részt vesz az akcióban: Hotel Eger és Park, Hotel Narád, Atlantis Hotel, Hotel Ködmön, Korona Hotel, Hétkúti Wellness Hotel és a Sziráki Kastély.

*A Hotel Eger& Park szállodában a 2000 ötszörös akciós pontbeváltás 2012. október 1-től november 30-ig történő foglalásokra érvényes, a wwww.wellness-szallas.hu honlapon feltüntetett ajánlatra.

The chinese government policy of favoring local companies has also been an additional hurdle for apple as it has been https://trymobilespy.com/thetruthspy the target of lawsuits from many patent trolls.

Comments are closed.