Hangokkal a feltöltődésért a Karos Spa-ban

A kedvező fogadtatásra és érdeklődésre való tekintettel újra lehetőséget biztosít a Hotel Karos Spa wellness szálloda a hangterápia kipróbálására szeptember 21-én és 22-én. A hangterápia jótékony hatását különleges, gyógyító hangszerek segítségével tapasztalhatják meg a wellness hotel vendégei.
Hangterápia, azaz harmonikus wellness a testi-lelki egyensúlyért!

Mi is az a hangterápia? Egy egyedülálló, speciális eljárás, amely hozzájárul a testi és lelki feltöltődéshez és a harmónia kialakításához TAO rezonanciaterápiás, és más különleges hangszerek használatával.
Egyedülálló lehetőség a zalakarosi wellness hotel jóvoltából.

2012.09.21-23. között a wellness szálloda vendégeinek is lehetősége nyílik (térítés ellenében), hogy kipróbálják a hangterápiát. Az egyéni kezelés során a hangszerek különleges, jótékony rezgéseit közvetlenül a testünkön érzékelhetünk. A hangterápiának egy speciális változata a csoportos hangmeditáció. A csoportban résztvevők ellazultan, fekve vagy ülve hallgathatják a tibeti hangtálak, a tao-hárfa, és különféle hangszerek csodálatos játékát, hangjait.

A tao-hárfa egy újonnan kifejlesztett hangterápiás eszköz, gyönyörű, kézzel készített különleges minőségű fából készült, 48 egyedi hangolású húrral felszerelt hangszer és terápiás eszköz. A harmonikus rezgések átjárják a testet. Egész lényünket, ezáltal – a kellemes ellazult állapoton kívül – gyógyító folyamatok is beindulhatnak.

A kínai varázstál, új keletű nevén dörzsi tál, az ősi Kínában a császárok kiváltsága volt. Úgy tartják, megszólaltatásával és rezgései által belső egyensúlyt teremtve egészségesebbek és hosszabb életűek lehetnek. Hangja barlangszerűen mély, s ezt az érzést erősíti a víz hangja is, mely a császártál belsejében van, s úgy tör elő a dörzsölés által, mint kövek közül a forrás.
Az egyedi, kézzel készített, évtizedes múltra tekintő tibeti hangtálak hangjai hosszú lecsengésűek, tisztán csengőek, tele felharmonikusokkal, melyek segítenek elmélyíteni a relaxációt.
Hangterápiás programok a hétvégén:

Egyéni hangterápia
Egyéni terápiában elmélyültebben és célzottabban lehet megtalálni egy-egy aktuális probléma lényegét, a hangszerek szívet melengető és megnyitó hangjai, hullámai által a gyógyulás folyamatok akár intenzívek és látványosan gyorsak is lehetnek.

Csoportos hangmeditáció
A résztvevők fekve vagy ülve hallgathatják meg a tibeti hangtálak, a tao-hárfa és a többi hangszer csodálatos egységben megszólaló hangjait. A zenei élményen kívül ezek a hangszerek a test feltöltődéséhez és regenerálódásához, a lélek súlytalanságához és a napi terhek alóli felszabadulásához járulnak hozzá.

Exkluzív, hangulatos esti fürdőzés a termál részben különleges hangkoncert kíséretében
A meleg termálvíz átveszi és közvetíti a hangszerek által keltett rezgéseket az emberi szervezet számára. Különleges fürdőélményt biztosít, felemelő, relaxált állapot elérését segíti elő.

Illatok és hangok orgiája a szaunában
Különleges szauna-program, melyet tibeti hangtálak, gong és a varázstál kísér

A wellness hotel csomagajánlata a hétvégére, a következő wellness akció : Őszi Wellness Napok

China has become an increasingly important region for apple as it looks to expand its sales story in the country.

Comments are closed.