Egy kedves rajongónk véleménye

Matizné Szemők Edina 7 nap 6 éjszakát nyert 2 fő részére a Hétkúti Wellness Hotel szállodába és egy wellness szállás bőrönd szettet a wellness szállás Facebook játékán. Az alábbi kedves levelet kaptuk tőle:
 
“Kedves Wellness Szállás.hu és Hétkúti Wellness Hotel Csapata!

Mellékleten küldök 2 képet, mely a Hétkúti Wellness Hotelnél készült rólam, ahol egy csodálatos hetet tölthettem férjemmel az Önök és a Hotel összes dolgozójának jóvoltából!
Ez egy remek hely, egy nyugodt kis paradicsom, szép környezetben, kitűnő ételekkel és ellátással! Kívánom, hogy minél többen megtapasztalják ezt személyesen is a www.wellness-szallas.hu közbenjárásával!

A bőröndök közül, amit nyertem, a nagyobb már megjárta Németországot.
Mindent nagyon köszönök mindenkinek, és ahogyan eddig is, ezután is mindenkinek hirdetni fogjuk az Önök és a Hétkúti Wellness Hotel becsületességét, korrektségét.

Mivel még sajnos soha nem nyertem ilyen nagy értékű ajándékot, nekem ez a nyeremény nagyon – nagyon sokat jelentett, jelent és nagyon boldoggá tettek vele!

Remélem még lesz szerencsénk a www.wellness-szallas.hu-hoz és a Hétkúti Wellness Hotelhez is!

Mindenkinek aki közvetlenül, vagy közvetve hozzájárult ehhez a csodás nyereményhez, még egyszer köszönöm és kívánok további sok sikert és jó egészséget valamennyiüknek!!!

Üdvözlettel és Tisztelettel:     Matizné Szemők Edina
/egy boldog és elégedet nyertes/”

Kövessen Ön is minket a Facebookon!

Newer post buy paper online older post home april 23, 2014 classdojo is a classroom tool that helps teachers save time, boost classroom engagement, and improve student behavior quickly and easily, with no painful data entry.

Comments are closed.