Bővült a Wellness-Szállás.hu!

2012. július másodikától további 3 szállodával bővült a Wellness-szállás.hu SuperShop kártyaelfogadó szállodai kínálata !

A nyugat-dunántúli régióban az Alpokalja és a Kisalföld találkozásánál, Bükön a Hotel Piroska *** hagyományos magyar vendégszeretettel és sokszínű wellness-kínálattal várja a pihenésre, feltöltődésre vágyó vendégeket.

A kikapcsolódás és szórakozás minden évszakban megvalósul: élőzenés vacsorák, nyári időszakban operett-előadások, játékestek, ünnepekhez kapcsolódó gyermekprogramok, kirándulások, vezetett túrák, bevásárló-körutak. Kényeztesse magát különleges szaunavilágukban, ahol finn-, bio- vagy infra szaunák, aromaterápiás török gőzfürdő és tepidárium közül választhat, majd mártózzon meg élmény- és kültéri medencéikben. Animátoraik napi sportprogramokkal, foglalkozásokkal, szakképzett masszőrökkel, orvosokkal és wellness- és gyógykezelésekkel teszik élvezetesebbé itt tartózkodásukat és SuperShop pont gyarapításukat.

Nógrád megye első SuperShop kártya elfogadó helye júliustól Hotel Kastély Szirák**** .

Az 1748-ban épült egykori Teleki-Degenfeld kastély az egyik legszebb barokk kastélyok közé tartozik, Budapesttől csupán 75 km-re. A Kastély főépületi szobák alapterülete, korhű berendezése, süvegboltíves mennyezete és a teljes miliő tökéletesen felidézi a XVIII. század eleganciáját. A SuperShop kártyabirtokosok a 2000 négyzetméternyi bambusz felhasználásával készült és a csendes-óceáni jelleggel domináló wellness részlegben élvezhetik a kikapcsolódás pillanatait és közben pontjaik gyarapodnak.

Észak Magyarországon Egertől 25 km-re, Szilvásváradon található La Contessa Kastélyhotel**** – a Pallavicini őrgrófi család egykori birtoka – a rég letűnt idők eleganciáját és nyugalmát kínálja már a SuperShop kártyabirtokosok részére is. 80 kétágyas szobájával és 650 négyzetméteres wellness részlegével várja a pontokat beváltani vagy tovább gyűjteni kívánó vendégeket.

You can either type their names with each name in one line or if you have already a saved list of your students names you can copy and paste it as is shown in the EssayDragon screenshot below.

Comments are closed.