Best MedicalSpa díjat nyert a Wellness-Szallas.hu egyik tagja, a hévízi NaturMed Hotel Carbona****superior

A SpaEvents 2012 keretében, június 12-én az ausztriai Zell am See-ben megrendezett gálaesten adták át a kitüntetéseket a European Health &SpaAward díjazottjainak. A nemzetközi zsűri idén a Best Medical Spa– Hungary díjat a Magyar Termék Nagydíjas, nem másnak mint a hévízi wellness hotel, a NaturMed Hotel Carbona****superior -nak ítélte oda.

A European Health &Spa Award az egyik legrangosabb Spa kitüntetés, amely nem pusztán a minőség fokmérője, a díjazott követendő példaként szolgál a gyógyászati és wellness turizmus valamennyi résztvevője számára. A bécsi Agentur für Gesundheit & Wellness – a Spaworld nemzetközi szakmagazin kiadója által rendezett versenyre 10 kategóriában lehet nevezni Európa valamennyi országából. Az öt független szakértőből álló zsűri pontozza a jelentkezőket, és ez alapján ítéli oda a díjakat.
Értékelik a kreativitást, az innovációt, a design-t, a szolgáltatásokat, az alkalmazott technikai és építészeti megoldásokat, a vendégek igényeinek kiszolgálását egy-egy wellness hétvége keretein belül, és a gazdasági hatékonyságot.

Ez a wellness Hotel már több alkalommal nyert hazai és nemzetközi díjakat. Legutóbb, 2011-ben Torhosi Tünde szállodánk spa& wellness managere Párizsban vehette át Európa legjobb spa managerének járó „Blue Diamond” kitüntető címet.

A NaturMed Hotel Carbona****superior díja ismét ráirányítja egész Európa figyelmét a magyar egészségturizmusra, megerősítve, hogy hazánk már nem csak a gyógyvizek terén számít nagyhatalomnak, hanem a gyógyászati- és wellness szolgáltatásokban is felveszi a versenyt a legrangosabb európai szállodákkal.

Amennyiben ez a wellness hotel lett az úti célja, a wellness hétvége foglalásra ide kattintva van lehetősége!

Forrás: Best MedicalSpa díj – NaturMed Carbona Hotel


Comments are closed.