MTÜ regisztráció az őszi forgalomélénkítő kampányra

-rad-varA kampány célja, hogy bemutassa, Magyarország egy négy évszakos úti cél, így az őszi szezonban is számos rejtett kincset és élményt tartogat a belföldi utazók számára, valamint az ország kulturális, aktív, gasztronómiai programkínálata és élményígérete nagyon sokszínű.

A meghosszabbított határidő mellett az egyre népszerűbb országos kommunikációs kampány ideje 2018. október 1. és november 15. közötti időszakra módosul. Az MTÜ az aktív-, bor- és gasztroturizmus mellett a kampány részeként idén is kiemelt szerepet szán a Márton napnak. A tavalyi évtől kezdve ezt a napot a Vendégszeretet napjaként tartják számon, amikor a vendéglátóhelyek a visszahívó vendégszeretet jegyében erre az alkalomra készített különleges libalakomával és kitüntetett figyelemmel várják a vendégeket.

Az MTÜ továbbra is várja azon magyarországi szállodák, éttermek, borászatok, fürdők és egyéb kulturális vagy aktív turisztikai attrakciók (pl: múzeumok, nemzeti parkok, túraszervezők) jelentkezését, amelyek 2018. október 1. és november 15. között „HELLÓ ŐSZ!” néven speciális ajánlatot hoznak létre, értékesítenek és népszerűsítenek saját csatornáikon keresztül is. Az MTÜ a forgalomélénkítő kampányhoz csatlakozó partnereket a kampány weboldalán gyűjti össze és teszi közzé (előzetes szűrés után), illetve átfogó, országos kampányában kiemelten népszerűsíti majd a kedvezményes ajánlatokat.

Az őszi utazásra ösztönző ajánlat, azaz a „HELLÓ ŐSZ!” tartalmát minden partner egyénileg határozza meg.

Az MTÜ által javasolt ajánlati típusok, kategóriák:

Kedvezményes ajánlat
Többletszolgáltatás biztosítása
Termék ajándék a fogyasztás után
„Újravásárlásra” ösztönző kedvezményes ajánlat

Kérjük, hogy a kampányhoz való csatlakozási szándékukat legkésőbb 2018. szeptember 15-ig szíveskedjenek jelezni ezen a weboldalon, amelyet követően az MTÜ képviselője felveszi Önökkel a kapcsolatot a jelentkezés véglegesítése érdekében. A kampányhoz való csatlakozás ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük továbbá leendő együttműködő partnereinket, hogy az őszi kampányhoz kapcsolódó speciális ajánlat nevét a következőek szerint szíveskedjenek használni: „HELLÓ ŐSZ!”

Forrás: mtu.gov.hu


Comments are closed.