Minden jó, ha jó a vége…Mesebeli ajánlatok

Ha az esti mesében kimaradt volna ez a tanulságos információ, akkor se kell sopánkodni, mert mi eláruljuk.
Minden család számára, ahol 4 évesnél nagyobbak a gyerekek nehéz anyagi kérdést jelent, hova is utazzunk, ahol sok program, hatalmas vízfelület és tér van, ahol gyerkőcünk is megtalálja a számára legideálisabb kikapcsolódást, természetesen mindezt pénztárcabarát áron. Zalakaroson a Hotel Karos Spa****superior nyári ajánlata a legjobb megoldás. 12 éves korig  2011.július 17-től egészen augusztus 28-ig  teljesen ingyen biztosítjuk a szállást félpanzióval és természetesen a korlátlan lubickolást a hatalmas wellness részlegen.
És ha azt gondolnák, ezzel véget ért a mese, hát akkor bizony tévednek. A kedvezmények kavalkádja még csak most kezdődik, hogy mindenki megtalálja a számára legideálisabb ajánlatot. 7 éjszaka esetén az utolsó éjszaka ingyenes azaz 6 fizet és 7 kap. Hát, nem megmondtam,akár csak a mesében!
Aesopus is megírta egykor, a Róka történetét a Hollóval, így ettől amit most elárulok, biztosan leesik az a bizonyos sajt a földre. Nagymamák és nagypapák új erőt ad a gyógyvíz mellett a fiatalság lendülete, így ebből nem maradhatnak ki. Gondolva a Nagyszülőkre külön kedvezményként 60 év fölött 30%-ot biztosítunk. Jaj jaj, kit is hagytunk ki, ezen szép históriából, mielőtt még szó érné a Karos Spa háza táját.  Regéket zengenek róla, hogy a mai fiatalok, hát igen, mi is ezt mondjuk! Ki ad ma már a kamaszoknak kedvezményt? Keresni kell, akár csak a vastyúknak azt a bizonyos szeget vagy a kis kakasnak a gyémánt félkrajcárt. 12 és 18 év között 25% kedvezményt nyújtunk, hogy igazán családbarát legyen az ajánlat. Ne keressenek tovább kedves mesekedvelők, mert néha a mesék valóra válnak, csak hinni kell benne…..

Teachers can use this app to give students realtime feedback while in class – it will sync with the main https://writemypaper4me.org/ classdojo website.

Comments are closed.